Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет07192024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Общество ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Събота, 04 Май 2013 22:40

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Оценете
(4 гласа)

 

    УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,
 
 В НАВЕЧЕРИЕТО СМЕ НА НАЙ-СВЕТЛИЯТ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК – ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО. ПРАЗНИК, КОЙТО НИ КАРА ДА ЗАБРАВИМ ЗЛОБОДНЕВНАТА ГОРЧИВИНА НА СКОВАВАЩОТО ДУШИТЕ НИ ЕЖЕДНЕВИЕ. НЕКА ИЗПЪЛНИМ СЪРЦАТА  И ДУШИТЕ СИ С НОВА НАДЕЖДА, НАДЕЖДА  ЗА ПО-ДОБРИ ДНИ.
КАТО КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ВИ ПОЗДРАВЯВАМ С ПРАЗНИКА И ВИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И СПОКОЙСТВИЕ. НЕКА ВЕЛИКДЕН ДА БЪДЕ НОВО НАЧАЛО ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕ, УСПЕХ И ЩАСТИЕ! НЕКА В ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ БОГ НИ Е СЪЗДАЛ ХОРА, НЕ САМО ВИНАГИ ДА НОСИМ ЧОВЕЩИНАТА В СЕБЕ СИ, НО И ЗА ДА СЕ СТРЕМИМ КЪМ НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВУВАНЕ. ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ТОВА Е ВЪЗМОЖНО. ЗА ЦЕЛТА ТРЯБВА САМО ДА ОБЕДИНИМ УСИЛИЯТА СИ КАТО ЕДНО ОБЩО ДУХОВНО ЦЯЛО И ДА КАЖЕМ „ДА” НА ЕДНА СВОБОДНА, ПЕРСПЕКТИВНА И СОЦИАЛНА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ.
И КОГАТО ТАЗИ НОЩ ТРЕПЕТНО ОЧАКВАМЕ ЧУДОТО НА ВЪЗКРЕСЕНИЕТО, НЕКА СЕ ПОМОЛИМ И ЗА ВЪЗКРЕСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, ДА ПОМИСЛИМ ЗА ХЛЯБА НА ГЛАДНИЯ, ЗА ЗДРАВЕТО НА БОЛНИЯ, ЗА СТАРИНИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ И ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ!
НЕКА СВЕТЛИНАТА НА БОЖИЕТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ИЗПЪЛНИ СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! НЕКА ТЯ ОСВЕТЯВА ПЪТЯ НИ НАПРЕД КЪМ ПОВЕЧЕ ЩАСТИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ! НЕКА БОГ НИ ВОДИ!   НЕКА СТРАНАТА НИ СТАНЕ ИСТИНСКИ И УЮТЕН ДОМ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ НА МЛАДИТЕ ХОРА И СИГУРНО УБЕЖИЩЕ ЗА ДОСТОЙНИ СТАРИНИ НА ХОРАТА, БЛАГОДАРЕНИЕ, НА КОИТО НИЕ ИМАМЕ  НАШЕТО ДНЕС! НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ! НЕКА ДУШИТЕ И СЪРЦАТА ВИ БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ ОТ ЛЮБОВ И НАДЕЖДА ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ, МИР И ПРОСПЕРИТЕТ В БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРИЯ НА НАШИТЕ ДЕДИ, БЪЛГАРИЯ ЗА ДЕЦАТА НИ!
 
ПЛАМЕН СЛАВОВ
Прочетена 3488 пъти