Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон04222024

Last update

Back Вие сте тук:Начало БЪЛГАРИЯ Политика Георги Гергов от Бузлуджа: Ние сме на ход, БСП ще пребъде!
Понеделник, 31 Юли 2017 22:51

Георги Гергов от Бузлуджа: Ние сме на ход, БСП ще пребъде! Избрана

Оценете
(0 гласа)

„Ние вярваме в идеята! Да, всеки има емоция, всеки има свое виждане за нещата, но има нещо много важно - тази партия винаги е жертвала, дори и себе си заради хората.“, това сподели на Историческа поляна Георги Гергов, лидер на социалистите в област Пловдив.

Георги Гергов, заедно с представители на младежката организация на БСП в Пловдив и народните представители Теодора Халачева, Георги Търновалийски и Манол Генов засвидетелстваха своята признателност към първооснователите. С тях бяха и социалисти от областта, общински съветници от Пловдив, Димитър Здравков, кмет на община  Садово и Атанас Телчаров, председател на Общинския съвет в Садово.

„126 години и отново сме  в ситуация, в която трябва да отстояваме идеи и вяра. Ние трябва да не забравяме да говорим за силата на идеите,  за енергията и ентусиазма на мечтателите, за идеалите и ценностите, които са изповядвали. Да помним техните борби в едно смутно време, когато се полагат основите.

Според областният лидер на БСП Пловдив дори да не ни го признават, да  не ни го казват гласно, това не значи, че хората не го  разбират. Защото е БСП е партия,  която, за разлика от всички нови формирования и други партийки е истинска.

„Ние сме българи, ние сме патриоти, ние сме истински. Да, мачкат ни днес, но те са за кратко. Ние рано или късно ще защитаваме и ще претворим своите идеи и  програми в управлението на страната и ще сме щастливи, че  живеем нормално, че сме в Европейският съюз, че обичаме Русия, че сме истински, че сме българи. И в този момент не е важно,   дали сме на лагери, два, три, пет или десет лагера, по-важно е нашата партия да просъществува, да премине кризите, да успеем в този тежък период. Не да имаме 80 народни представители, ние трябва да управляваме България, не заради нас, а заради хората. Ние сме положителните герои.  Няма нито един човек,  който, независимо от своето лично да не мисли в сърцето си за партията, за това какво ще направим за партията. Ние вярваме в това и хората ще го  разберат. Всички вестникарски герои ще си отида, но ние  ще останем.  И когато  трябва се спасява България ще бъдем отново ние. БСП направи всичко възможно, пренебрегна себе си, когато приемаше Конституцията, която имаме. Защото сега, когато сме в кризата, въпреки, че не я признават, пак БСП е реалната партия, която стои на краката си.  Ние сме на ход, дори и да ни биха този път, БСП ще пребъде!“, категоричен бе Георги Гергов.

Пресцентър на БСП 

Прочетена 2339 пъти