Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало ФАКТИ Събития Директорът на Общинска библиотека - Карлово, Мирослав Колев участва в представянето на Биобиблиографията на проф. д.ф.н. Мария Младенова
Четвъртък, 22 Октомври 2015 11:47

Директорът на Общинска библиотека - Карлово, Мирослав Колев участва в представянето на Биобиблиографията на проф. д.ф.н. Мария Младенова Избрана

Оценете
(1 глас)

Директорът на Общинска библиотека - Карлово, Мирослав Колев участва в представянето на Биобиблиографията на проф. д.ф.н. Мария Младенова, организирано от Университета по библиотекознание и информационни технологии (УниБИТ) и Университетската младежка академия за управление на знанията (УМЛАУЗ) към същия Университет. „Мария Младенова - преподавател и духовен наставник“.
„Не мога да скрия вълнението и това, че се чувствам горд от факта, че съм част от празник посветен на проф. ...Мария Младенова!" - каза в думите си Мирослав Колев.
Гости на събитието бяха редица учени и специалисти в областта на библиотекознанието и библиографията. И след 40 години на преподавателска и изследователска работа, проф. Младенова знае какво послание да отправи към своите последователи от всички поколения в Университета. Проф. Младенова дойде със своите книги, но си тръгна с много цветя и специални подаръци. Изненадата за проф. Младенова беше внука на големия български писател Йордан Радичков. Йордан Радичков-внук поднесе дебютния си сборник разкази "Малка човешка мелодия".

Прочетена 2391 пъти