Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет12092022

Last update

Back Вие сте тук:Начало ИЗБОРИ 2014 И.Илиев:Ще работя за развитието на туризма
Петък, 23 Октомври 2015 16:34

И.Илиев:Ще работя за развитието на туризма Избрана

Оценете
(1 глас)
Илиян Илиев е на кандидат за общински съветник от листата на БСП. Той е на 26 години и следва 'Международни икономически отношения' в Пловдивския университет. Собственик е на туристическата фирма БУЛГАРХОЛИДЕЙЗ  ЕООД., предлагаща широк спектър от туристически услуги за нашите и чуждестранни туристи.
 
С дейността си като общински съветник, Илиян е категоричен, че ще бъде полезен в работата за развитието на туризма в Карловската община в няколко направления.
 
- Организиране на  екскурзии за популяризиране впечатляващите природни дадености, културните и исторически забележителности на града и общината.
 
В тази връзка ще работи за разработване и предлагане на комплексна туристическа програма за организирано обслужване на туристите, пребиваващи в гр. Карлово, която да включва посещение и запознаване с Националния музей „В.Левски”, обектите на „Старинно Карлово”, Историческия музей и др.
 
 Ще популяризира  Празника на розата в гр.Карлово, като създаде чрез контактите си организация за по-голяма посещаемост от страна на нашите и чуждестранни туристи с цел да върнем славата на Карлово и Карловската община, като център на Розовата долина.
 
 Ще подпомогне икономически града в сферата на търговията и услугите, като съдейства за организирането на   шопинг-турове за чуждестранните туристи.
 
И не на последно място ще работи за подобряване работата на общинската администрация в сферата на туризма, като управление, разработване на нови проекти, реализиране на идеи с цел по-добро развитие на туризма в община Карлово.
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Прочетена 2873 пъти