Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Нед03032024

Last update

Back Вие сте тук:Начало ИЗБОРИ 2014 Новини ПЛАМЕН СЛАВОВ: КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ УБЕДИТЕЛНО В ОБЩИНА КАРЛОВО
Четвъртък, 16 Май 2013 12:18

ПЛАМЕН СЛАВОВ: КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОБЕДИ УБЕДИТЕЛНО В ОБЩИНА КАРЛОВО Избрана

Оценете
(0 гласа)

Медия

На 15-ти май Председателят на БСП – Карлово, Пламен Славов даде пресконференция по повод резултатите от парламентарните избори. Той благодари на всички граждани и симпатизанти на Коалиция за България, които упражниха правото си на вот.

Господин Славов обяви и резултатите от гласуването в Община Карлово, където социалистите убедително печелят. Според него този факт трябва да се разглежда и като оценка за местното управление, тъй като още в предизборните му срещи в населените места от община Карлово, хората масово изразяваха недоволството си от управлението на общината.

 И в Карлово-град, и в Община Карлово  Коалиция за България спечели изборите и се стана първа политическа сила. Единствено в град Баня социалистите загубиха и се наредиха на второ място, след ПП ГЕРБ.

В сравнение с резултатите от изборите през 2009г. , подкрепата за ПП ГЕРБ, значително е намаляла. На предсрочните парламентарни избори БСП се утвърди като водеща политическа сила в община Карлово, с което изпълнихме поставените си цели на миналогодишната си конференция – каза Пламен Славов.

На въпрос на медиите относно бъдещето на ВМЗ, което само ден след изборите бе обявено отново за приватизация, г-н Славов отново заяви категоричната позиция на Коалиция за България против приватизацията на дружеството и каза, че очаква със сформирането на 42-то НС да започне незабавно преразглеждане на всички действия, които поставят ВМЗ в състояние за приватизация.

 

 

Прочетена 3449 пъти