Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет12092022

Last update

Back Вие сте тук:Начало ИЗБОРИ 2014 Пламен Славов се ангажира с възраждане на школата по вдигане на тежести в Карлово
Петък, 23 Октомври 2015 17:43

Пламен Славов се ангажира с възраждане на школата по вдигане на тежести в Карлово Избрана

Оценете
(1 глас)

Пламен Славов се ангажира с възраждане на школата по вдигане на тежести в Карлово. Това стана на првеждащото се в Сопот  ДЪРЖАВНО ЛИЧНО-ОТБОРНО ПЪРВЕНСТВО - 2-РИ КРЪГ.

На среща - разговор с президента на Българската федерация по вдигане на тежести -Неделчо Колев, заслужилият майстор на спорта - Георги Тодоров и бившият състезател по вдигане на тежести и кандидат за общински съветник - Любомир Баталов, бяха обсъдени възможностите за незабавно възраждане на школата по вдигане на тежести в Карлово. Пламен Славов заяви своята готовност за реализиране на идеята чрез общинско финансиране и стратегия. Към момента най-голям проблем се явява липсата на оборудвана зала. Съществуващата в Карлово е превърната от общината в склад. Нужен е ремонт и тежести. Г-н Колев заяви категорично, че вижда в лицето на Пламен Славов кметът, който има волята и силите да възроди този спорт в Карлово и изказа своята готовност да помага с всичко възможно, след като бъде подсигурена зала.

Бившият състезател Марко Рашев, който е карловец и е започнал спортната си кариера именно в Карлово, заяви, че е абсурдно състоянието на залата и спорта в община Карлово. Той заяви, че липсва всякаква воля от досегашното ръководство за развитие на спорта въобще. Ако бъде подсигурена зала за вдигане на тежести, г-н Рашев ще използва познанствата си с треньори и ще помогне за снабдяването с тежести. В момента той е треньор в Хасково и даде за пример бюджета, който там се гласува за спорта. Той е 1милион и 200 лева всяка година.

 

Биляна КЛИСУРОВА

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Прочетена 2965 пъти