Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет12092022

Last update

Back Вие сте тук:Начало ИЗБОРИ 2014 Пламен Славов: Заставам със силата на хората от нашата община!
Петък, 23 Октомври 2015 17:18

Пламен Славов: Заставам със силата на хората от нашата община! Избрана

Оценете
(0 гласа)

Да, има битка за Карлово! Трябва да има битка за доброто бъдеще на хората в нашия край. Тази битка трябва да е битка на политики, достойно защитавани от претендентите за кметския стол.

 
Достойна е битката,която спечелихме за дислоцирането на 61 Стрямска механизирана бригада в Карлово. Там служат над 3000 кадрови военнослужещи.
 
Достойна е битката за защитените работни места и редовното изплащане на заплатите в пълен размер на работещите във ВМЗ. Сега там работят над 2500 човека.
 
Достойна е битката за запазването и разширяването на дейността на “Интендантско обслужване” в гр.Калофер. Сега там работят над 150 човека.
 
Достойна е битката за училището в град Клисура, получило статут на защитено училище. За подкрепата на читалищата и средствата, осигурени за ремонт на църковните храмове в района.
 
Достойна е битката за съхраняването на митническото бюро в Карлово.
 
Достойна е битката за индустриалната зона и възможностите, които тя разкрива за нови работни места, с включването и в инвестиционната програма на държавата.
 
Достойна е битката за включването на Община Карлово в Програмата за развитие на селските райони.
 
Достойна е битката за доверието, дадено ни от хората, правейки БСП първа политическа сила за пореден път в Община Карлово.
 
 
 
Заставайки пред Вас с достойните си битки, защитени в мандатите ми като народен представител, имам правото и силата да продължа тези битки в името на хората и тяхното добруване в нашата Карловска община.
 
Кандидат за кмет на община Карлово от БСП Пламен Славов е с бюлетина №8!
 
 
 
http://www.karlovopress.com/
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Прочетена 2484 пъти