Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет12092022

Last update

Back Вие сте тук:Начало ИЗБОРИ 2014 Р.СТОЯНОВ:РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА КАРЛОВО ЗАБРАВИ КАЛОФЕР
Четвъртък, 22 Октомври 2015 12:26

Р.СТОЯНОВ:РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА КАРЛОВО ЗАБРАВИ КАЛОФЕР Избрана

Оценете
(5 гласа)
 Има много неща, които спешно трябва да се направят за Калофер, за да тръгне развитието му към по-добро. Името на града  е емблематично за цялата страна. Кандидатирам се за кмет, защото имам подкрепата на хората и съм длъжен   да оправдая доверието им. 
  През изминалия мандат бе постигнато асфалтиране на главната улица, която бе в окаяно състояние; беше променен облика на целия център без никаква подкрепа от общината. Това, което винаги съм казвал, е, че искам да работя за града. Много трудно обаче се оказа в този мандат да се  работи с община Карлово, защото ня-махме диалог с ръководството, което демонстрира незаинтересованост към  града ни.  Основните проблеми  не бяха решени. Трябва да се подмени спешно водопровода, да се оправят улиците, свлачищата, да се ремонтира мемориалният комплекс на Христо Ботев.
   Въпреки подписания договор с консултанти и Кабаиванов  за укрепване бреговете на р.Тунджа, към  момента няма никакви действия и отговор кога ще се случи това. От всичко обещано за Калофер, от общината получихме само едни цигли. От февруари до сега общинският кмет отказва да се срещне с мен. Опитах да осъществя среща, записвайки се като обикновен гражданин в приемния ден, но и тогава Кабаиванов отказа да ме приеме. 
  Мизерни са средствата, отпуснати за Калофер. От началото на годината на калоферци са дадени 54 хил. лева, което е  47 % изпълнение на бюджета.
  Много хора от града  вече искат да се присъединим към подписката за отделяне от община Карлово. Ако Кабаиванов пак е кмет, ще ни се наложи да го направим, защото се оказа невъзможно да се работи с него. Проектът, който твърдяха, че е готов за водния цикъл на Калофер,  се оказа, че въобще не съществува.
Ако бъда избран за кмет, няма да спра да се боря за Калофер, но няма да позволя повече да снижават града на Ботев на нивото на  село и да обиждат жителите му, които са основният  пазители на българския дух и култура.
 
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Прочетена 2740 пъти