Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет12092022

Last update

Back Вие сте тук:Начало ИЗБОРИ 2014 В битката за Община Карлово
Четвъртък, 22 Октомври 2015 11:16

В битката за Община Карлово Избрана

Оценете
(3 гласа)

В битката за Община Карлово:

Заставам със силата на хората от нашата община!

         Да, има битка за Карлово! Трябва да  има битка за доброто бъдеще на хората в нашия край. Тази битка трябва да е битка  на политики, достойно защитавани от претендентите за кметския стол.

Достойна е битката,която спечелихме за дислоцирането на 61 Стрямска механизирана бригада в Карлово. Там служат над 3000 кадрови военнослужещи.  

Достойна е битката за защитените работни места и редовното изплащане на заплатите в пълен размер на работещите във ВМЗ. Сега там работят над 2500 човека.

Достойна е битката за запазването и разширяването на дейността на “Интендантско обслужване”  в гр.Калофер. Сега там работят над 150 човека.

Достойна е битката за училището в град Клисура, получило статут на защитено училище . За подкрепата на читалищата и средствата, осигурени за ремонт на църковните храмове в района.

Достойна е битката за съхраняването на митническото бюро в Карлово.

Достойна е битката за индустриалната зона и възможностите , които тя разкрива за нови работни места, с включването и в инвестиционната програма на държавата.

Достойна е битката за включването на Община Карлово в Програмата за развитие на селските райони.

Достойна е битката  за доверието,  дадено ни от хората, правейки  БСП първа политическа сила за пореден път в Община Карлово.

 

Заставайки пред Вас с достойните си битки, защитени в мандатите ми като народен представител, имам правото и силата да продължа тези битки в името на хората и тяхното добруване в нашата Карловска община . 

 

                                                                                                                                  Пламен Славов

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Прочетена 2515 пъти