Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт08202019

Last update

Back Вие сте тук:Начало ПРЕДСТОЯЩИ Мая Бежанска излиза на карловската сцена в комедия на абсурда
Четвъртък, 09 Май 2019 16:15

Мая Бежанска излиза на карловската сцена в комедия на абсурда Избрана

Оценете
(1 глас)
Театрално-музикалният театър – Кърджали ще гастролира на карловската сцена с комедията „Няма места“ на българския драматург Емил Йотовски, съобщиха от НЧ „Васил Левски 1861г.“ град Карлово
 
 В главната роля зрителите ще видят актрисата Мая Бежанска. В пиесата участват още Борислав Христов, Калчо Иванов, Атанас Атанасов, Мустафа Исмаил, Божидар Георгиев, Адриана Кънчева и Елица Захариева. Режисьор е Гълъб Бочуков, сценограф - Николай Нинов, художник-костюми -Томиана Томова-Начева и музиката е на Димитър Генев.
 
 „Няма места“ е иронична и свежа българска комедия на абсурда, подхранена от характера на времето, в което живеем. В нея всичко става по български - по трудния и сложен начин. 
 
 В малък селски хотел, близо до морето, се срещат група хора, които животът трудно би събрал. Хора, на които никак не им е чужда алчността, завистта или глупостта. Те са готови на всичко. Наистина на всичко. Написана и изиграна с много чувство за хумор, пиесата ще предизвика у едни смях, у други размисъл, а може би и малко тъга. Пиесата е с поощрителна награда на Осми национален конкурс за драматургия “Иван Радоев”.
 
 
Представлението започва от 19.00 ч. на 15 май 2019 г. в зрителната зала на НЧ „Васил Левски - 1861г." - Карлово
 
***************************************************************
Билети в магазина за сувенири във фоайето на читалището.
 
Прочетена 375 пъти