Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало ПРЕДСТОЯЩИ ПЪРВИЯ ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ЗА БЪЛГАРСКИ ХОРА И ТАНЦИ "ДОЛИНАТА НА РОЗОВ ЦВЯТ УХАЕ - ЕЛА ПРИ НАС ХОРО ДА ЗАИГРАЕМ"
Петък, 12 Януари 2024 10:41

ПЪРВИЯ ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ЗА БЪЛГАРСКИ ХОРА И ТАНЦИ "ДОЛИНАТА НА РОЗОВ ЦВЯТ УХАЕ - ЕЛА ПРИ НАС ХОРО ДА ЗАИГРАЕМ"

Оценете
(1 глас)

ПРИЯТЕЛИ,ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПЪРВИЯ ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ ЗА БЪЛГАРСКИ ХОРА И ТАНЦИ "ДОЛИНАТА НА РОЗОВ ЦВЯТ УХАЕ - ЕЛА ПРИ НАС ХОРО ДА ЗАИГРАЕМ", КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ГР.КАРЛОВО НА 08.06.2024г. , СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ОБЩИНА КАРЛОВО. ОТКРИВАНЕТО Е В 10:00ч НА ЦЕНТРАЛЕН ПЛОЩАД 20 - ТИ ЮЛИ, ФЕСТИВАЛА Е С КОНКУРСЕН ХАРАКТЕР.УЧАСТНИЦИТЕ ПРЕДСТАВЯТ ДВЕ ХОРА И ХОРЕОГРАФСКА РАЗРАБОТКА ТАНЦ.ВСЕКИ КЛУБ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОДАРЪЦИ,ПЛАКЕТИ И ГРАМОТИ ЗА УЧАСТИЕ ОТ ОБЩИНА КАРЛОВО И ФТК "ШЕВИЦА",А ЗА ВСЕКИ УЧАСТНИК СА ОСИГУРЕНИ ВОДА ,ХРАНА И ПОДАРЪК.
ТАКСАТА УЧАСТИЕ Е 13 ЛВ (РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НЕ ДЪЛЖАТ ТАКАВА),И СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПРЕВЕДЕНА ОТ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДО 24.05.2024г ПО СМЕТКА КОЯТО ЩЕ Е ПРЕДОСТАВЕНА В ДОКУМЕНТИТЕ ЗА УЧАСТИЕ. СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ФЕСТИВАЛНИЯ ДЕН ЩЕ ИМА НАГРАЖДАВАНЕ НА УЧАСТНИЦИТЕ КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ЛЕТЕН ТЕАТЪР ГР.КАРЛОВО И ВЕЧЕРТА, РАЗБИРА СЕ ЩЕ РАЗВЪРЖЕМ ДУХОВЕТЕ С МНОГО МУЗИКА И ТАНЦИ В РЕСТОРАНТ ЛОВЕН ПАРК ГР.КАРЛОВО КУВЕРТА ЗА РЕСТОРАНТА ЩЕ ВИ ПРЕДОСТАВЕН В ДОКУМЕНТИТЕ. КУВЕРТА И ТАКСИТЕ УЧАСТИЕ ТРЯБВА ДА СА ПРЕВЕДЕНИ ПО СМЕТКАТА ЗАЕДНО.
ПРИ НЕЯВЯВАНЕ НА ФЕСТИВАЛА ТАКСА УЧАСТИЕ НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА.
ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ ФТК" ШЕВИЦА" ЩЕ ВИ ПРЕДОСТАВИ НА ПО КЪСЕН ЕТАП ХОТЕЛИ И ТЕЛЕФОНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ. ЗА ВЪПРОСИ ОТНОСНО ФЕСТИВАЛА И ДОКУМЕНТИ ТЕЛ:0887455817 НИКОЛАЙ КИЧОВ ИЛИ НА E-MAIL :Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Прочетена 1093 пъти