Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон05272019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Работна среща за обсъждане на „Трето“ кръгово кръстовище на Подбалканския път, при входа на град Карлово
Вторник, 02 Октомври 2018 00:31

Работна среща за обсъждане на „Трето“ кръгово кръстовище на Подбалканския път, при входа на град Карлово Избрана

Оценете
(1 глас)

На 02.10.2018 година от 11:00 часа в сградата на Община Карлово ще се проведе работна среща между страните, ангажирани с изграждането на oбект: „Кръгово кръстовище при км. 254+257 на път I – 6 „София – Бургас“ и подходи към два броя локални платна".

    В присъствието на строителя, консултанта, проектанта и общинската администрация ще бъде обсъдено започването на строителните дейности, както и съставяне на необходимите за тази цел строителни книжа. Очаква се след срещата да бъде започнато с установяване на временната организираност на движението от строителя, за което ще бъде оповестена на по-късен етап на обществеността.

   Над две години община Карлово полага усилия и средства за реализиране на този обект. Д-р Кабаиванов заяви, че гражданите достатъчно дълго са чакали изграждането на „Трето“ кръгово кръстовище и изисква от АПИ то да започне в най-кратки срокове, в противен случай ще използваме правото си на протест. Това съоражение ще предотврати бъдещи пътни транспортни произшествия и ще спаси човешки животи.

 

 

Пресцентър на община Карлово

Прочетена 552 пъти