Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон10032022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ 3-ти футболен турнир в памет на Димитър Янев-Яната
Вторник, 01 Февруари 2022 23:59

3-ти футболен турнир в памет на Димитър Янев-Яната Избрана

Оценете
(4 гласа)

Всеки човек оставя след себе си нещо. Има хора, които оставят много светлина. Хора, които, въпреки че преминават от един в друг свят, остават с нас. След тях остават не само спомени, след тях остават уроци, думи и дела.
Тази година, за трети пореден път ще се проведе футболен турнир в памет на Димитър Илиев Янев – Яната.
Събитието ще се състои в периода от  28-ми до 13-ти февруари и освен спомена за бащата, съпруга, приятеля, колегата и професионалиста, ще си припомним и това, колко е важно да бъдем хора.
Турнирът и тази година няма да изневери на благородната кауза – средства ще се събират за  малкия Милен Николов. Той е от град Карлово. Диагностициран с аутизъм.
Организаторите на събитието се надяват всички заедно да покажем, че доброто побеждава или както самият Илиян Янев сподели: „Надяваме се отново да покажем, че доброто побеждава, за да може Милен да има едно прекрасно и щастливо детство!“
Турнирът ще се проведе на игрище „Ловен парк“ като за всеки ден са планувани по четири футболни срещи, първата от които ще започва в 19.00 часа.
За участниците ще има, осигурени от семейство Яневи, купи, медали и статуетки. Броят на отборите е неограничен, а жребият ще се проведе на 24-ти февруари от 18.00 часа.
И нека не забравяме, че спомените, каузите, добротата, всичко това ни прави човеци!


Автор: Karlovo-News

Прочетена 593 пъти