Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет02282020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Д-р Кабаиванов: Залагаме в програмата за следващия мандат ремонт на 4 улици и нова спортна площадка в с. Васил Левски
Вторник, 20 Август 2019 13:56

Д-р Кабаиванов: Залагаме в програмата за следващия мандат ремонт на 4 улици и нова спортна площадка в с. Васил Левски Избрана

Оценете
(1 глас)
В програмата на кмета на община Карлово за следващите 4 години са заложени асфалтиране, полагане на пътни ивици, подмяна на водопровода и преасфалтиране на 4 улици, както и изграждане на многофункционална спортна площадка в село Васил Левски. Това съобщи кметът на Карлово д-р Емил Кабаиванов на изнесена приемна в селото, състояла се на 19 август. Той поясни, че досега са сменени водопроводът и настилката на две от най-проблемните улици, осигурени са средства за същата дейност на още две. Ремонтите ще бъдат извършени през м. септември паралелно с новото водохващане, което е ангажимент на «Водоснабдяване и канализация» ЕООД – Пловдив.
В разговор с кмета на В.Левски Доньо Стоянов, заместник-кметът на общината Антон Минев и секретарят Стефан Стефанов, д-р Кабаиванов обсъди възможностите за изграждане на четири прага по река Неволя, ремонт на моста в центъра на селото; монтиране на 5 камери за видеонаблюдение на места, посочени от Кметството; готовността за включване в системата за компостиране на зелените биоразградими отпадъци, към която до края на годината ще преминат всички населени места от община Карлово.
Откритите приемни на д-р Емил Кабаиванов през настоящата седмица продължават по предварително оповестения график: на 21.08. /сряда/ – в квартал Сушица и на 23.08. /петък/ в село Горни Домлян, от 17:00 часа.
 
Източник/ Пресцентър Община Карлово
Прочетена 1353 пъти