Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт06152021

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Деница, Сияна, Мария, Вяра и Дани ще представят Подбалкана в Национален конкурс за забавна песен
Четвъртък, 02 Юли 2020 18:25

Деница, Сияна, Мария, Вяра и Дани ще представят Подбалкана в Национален конкурс за забавна песен Избрана

Оценете
(1 глас)
След предварителна селекция, пет талантливи карловойсчета са допуснати до етапа на живо в Националния конкурс за изпълнители на забавна песен в Пловдив, който се провежда за 17-та поредна година. Конкурсът е включен в Националния календар за изяви по интереси на деца и ученици на МОН за учебната 2019/ 2020 г. и в Програма на мерките за закрила на деца с изявени дарби за 2020 г. Основен организатор и домакин на проявата е ЦПЛР- ОДК- Пловдив със съдействието на община Пловдив, РУО на МОН, Национален дворец на децата – град София, Сдружение за откриване и подпомагане на млади таланти в областта на изкуствата „Лъчи“.
Пожелаваме отлично представяне и много хубави емоции на Деница, Сияна, Мария, Вяра и Дани, които на 3-ти юли ще се представят в Пловдив, а на 4-ти юли вече ще огласят сцената на още един голям фестивал в красивия град Велико Търново- VII Националeн конкурс за вокално-инструментална музика „Звукът на времето”. 
 
Екипът ни им пожелава успех! 
 
Източник и снимка/ 
Музикална школа "Карловойс"
Прочетена 663 пъти