Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря05272020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Депутатът Веска Ненчева дари маски на хората на първа линия в региона
Събота, 28 Март 2020 15:52

Депутатът Веска Ненчева дари маски на хората на първа линия в региона Избрана

Оценете
(1 глас)

Депутатът Веска Ненчева дари маски на хората на първа линия в регионаНад 350 предпазни маски за многократна употреба с активен въглен от костилка на кайсия бяха дарени на всички хора, които са на първа линия в борбата срещу коронавируса в Община Карлово. Маските са изработени от фирма "Колоре" и са сертифицирани от БАН.

Според народния представител Веска Ненчева хората на първа линия са медицинския персонал в болницата, служителите на РУ Карлово, местните огнеборци, социалните работници и медиите в района, които всеки ден отразяват събитията свързани с извънредната ситуация за разпространението на COVID 19 и мерките, които се предприемат от институциите.

" Радвам се, че има последователи на моята инициатива. Поредният пример е бизнесменът Теодор Шойлеков, който един път седмично започна да доставя безплатна храна на хора в нужда. Доброто е заразно", посочи за KarlovoPress.com народният представител Веска Ненчева.
 
Припомняме, че вчера голямо дарение от ВМЗ и представител на частния бизнес, получи МБАЛ " Д-р Киро Попов" в Карлово. Със средствата трябва да бъде закупен още един респиратор.
 
Екипът на KarlovoPress.com. karlovo-news.com и регионална телевизия Щерев ТВ изказва своята благодарност на Веска Ненчева за направеното дарение!
 
Прочетена 209 пъти