Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт12052023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ ДФФ „Розова долина” подари на публиката букет от песни и настроение
Петък, 23 Декември 2022 11:31

ДФФ „Розова долина” подари на публиката букет от песни и настроение Избрана

Оценете
(2 гласа)

Има събития, които сграбчват сърцето ти и дълго след това не го пускат от тази здрава емоционална хватка. Събития, които минават освен под надслова от плакатите, така и под надслов „наслада за сетивата”.

Броени часове преди Бъдни вечер малките и талантливи изпълнители от Детска фолклорна формация „Розова долина” при Народно читалище „Васил Левски-1861г.” – Карлово, с художествен ръководител Велина Иванова, представиха в Камерна зала концерт-продукцията „Коледни вдъхновения”.

Артистично присъствие на сцената и завидни гласови данни показа всеки един от участниците. Всички изпълнения, индивидуални и групови, носеха настроение и изпълваха залата с живот.

Емоция, обич, настроение, хъс, талант – това беше само част от букета, който ни подариха малките певци на своите гости.

Нестихващите аплодисменти бяха доказателство не само за отличната работа на ръководителя на фолклорната формация – г-жа Велина Иванова, но и за таланта на младите изпълнители.

Да вдъхновяваш, да създаваш, да работиш с деца е призвание. Да си част от голямото читалищно семейство е съвкупност от обич, магия и идеали.

Прекрасния концерт, който Детска фолклорна формация „Розова долина” подари за Коледа на своята публика беше пореното доказателство, че във всяко нещо, което се прави е важно да има любов, любов, която да се отрази в очите, в усмивките и на лицата на хората уважили труда и вложената енергия на децата и техните ръководители.

 

Зоя Станкова

Прочетена 441 пъти