Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон10032022

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ „Дибидюс Нюз“ – брой с корона на царица
Неделя, 13 Февруари 2022 11:33

„Дибидюс Нюз“ – брой с корона на царица Избрана

Оценете
(7 гласа)

Медия

Новият брой на „Дибидюс Нюз“ – забавното предаване, което няма граници и има фенове в цялата страна, е вече тук!

Водещият Мишо Паничерски ще Ви срещне с Елена Данова - Царица на розата -Карлово (2021), Miss Universe - България (2021), участничка в Miss Universe - Израел (2021). Младото момиче гостува в предаването за втори път, за да разкаже интересни истории и да внесе от нейната доза позитивизъм и смях.

Както винаги Мишо споделя актуалните новини, проучванията на института Е-бан и други интересни истории, които ще разберете като гледате от първата до последната минута.

Не изпускайте и „Гаф парада“, защото той не просто ще Ви разсмее още повече, но и ще издаде „тайни от кухнята на предаването“.

Разбира се, остава и въпросът къде са трите жени в екипа на "Дибидюс Нюз"? За Ваше успокоение, живи и здрави са! Кака Сийка е в Сърбия и записва мечтания дует с Миле Китич. Маг Касандра е на остров Занзибар, по последна информация ще купува имот там, че излизало по-евтино от двустаен апартамент в Сопот. А пък Зоя Станкова е в Самоков да види, колко декара картофи ще засажда на пролет, тъй като се била регистрирала за земеделски производител. Общо взето, не ги мислете! За следващия брой и трите ще са при нас!

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.

 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

Автор: Karlovo-News

Прочетена 469 пъти