Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет09292023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ “Дибидюс Нюз“ на музикалното петолиние!?
Събота, 12 Март 2022 09:58

“Дибидюс Нюз“ на музикалното петолиние!? Избрана

Оценете
(1 глас)

Медия

В град Карлово се проведе Осмото издание на Националният конкурс за млади изпълнители „Песенна палитра“.

Екипът на „Дибидюс Нюз“ се включи в събитието, въпреки че на предварителния кастинг не беше одобрен за квартет, защото прескача възрастовата граница на децата. Все пак имаше утешителната награда – допуснати бяха до присъствие в залата, затова в този брой на предаването ще може да видите интересни моменти от събитието, както и не по-малко интересни и известни личности, които ще застанат съвсем не на шега пред микрофона на „Дибидюс Нюз“.

Дозата кратки новини за пореден път е поднесена от Мишо Паничерски, а кака Сийка отсъства, защото още не е кацнала. Подозираме, че се упражнява със самолета, защото така и не взе книжка за управление на метла. Уви!

Забавлявайте се с обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.

 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

Прочетена 603 пъти