Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб09222018

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Директорът на Общинска библиотека Карлово участва в престижна конференция
Вторник, 03 Октомври 2017 11:40

Директорът на Общинска библиотека Карлово участва в престижна конференция Избрана

Оценете
(1 глас)
Националната агенция по Програмата „Еразъм+”, Национално звено за координация по дейност eTwinning, Национален Еврогайдънс център и Национален Европас център, ЦРЧР през лятото обяви конкурс за подбор на участници в Шестата национална конференция „Насърчаване на четенето” под наслова „Помогни ми да прочета“. Конкурсът беше насочен към училища, детски градини, училищни, регионални и национални библиотеки, както и към учени, художници, дизайнери и други хора на духа, за които темата е значима и които са засегнали тази тема по един или друг начин в работата си, обвързана с културата и образованието, или по проекти от Програма „Еразъм+”, Програма „Учене през целия живот”, дейностите eTwinning, Европас или Еврогайдънс. 
     Директорът на общинска библиотека – Карлово, Мирослав Колев участва в конкурса и кандидатурата бе одобрена за участие в конференцията, която се състои от 27 септември до 30.09.2017 г. в Хисаря. 
   „Представих разнообразните инициативи и кампанията „Да върнем децата в библиотеката” - обновяване и изграждане на привлекателен кът за деца в детски отдел на Общинска библиотека – Карлово. Пъстър и цветен за стимулиране на детското четене. Върнах се вдъхновен, за да насърчавам четенето!“ споделя впечатления си Мирослав Колев.
Източник: Общинска библиотека - Карлово
 
 
 
 
Прочетена 317 пъти