Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет05232024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Генералната репетиция на "Дибидюс Нюз" - целият концерт
Събота, 29 Октомври 2022 09:02

Генералната репетиция на "Дибидюс Нюз" - целият концерт Избрана

Оценете
(5 гласа)

Медия

„Генералната репетиция на „Дибидюс Нюз“ - концерт-спектакълът, който показа, че сърцата на хората са изпълнени със светлина, надеждата не е последна и човещината съществува.

Пълният салон на Народно читалище "Васил Левски-1861" бе израз на това, че хората все още са изпълнени с доброта и в дните им има място за още шепичка обич, за човека насреща, за нови усмивки и за събиране на щастливи мигове.

Може да се насладите на видеото от концерта - почти два часа и половина омагьосани от музиката, изпълнени с емоции и забавни моменти. 

Организатори на концерта са екипите на „Дибидюс Нюз“, „Карлово Нюз“, Craft studio, Сдружение „Игнис“ – Карлово, Reflet, а част от спонсорите на събитието са „Сатнет“, хотел и ресторант „Алмонд“ – град Карлово, цветарска работилница „Лаванда“, Енджи груп, И-Клима, сладкарница „Неделя“ и още, пожелали да останат анонимни.

В концерта участват: певицата Марияна Попова; цигуларката Десислава Кондова; комикът Димитър Туджаров – Шкумбата; Димитър Мирчев; дует „Мармалад“ – най-сладкият дует от ноти и емоции (Вики и Макси); Максим Ялнъзов – момчето с лъвско сърце и глас; Мартин Стоянов - момчето, без което детската "Евровизия" през изминалата година нямаше да е така вълнуваща (Марти и Денислава представиха България на детската "Евровизия" през 2021 година със своя дуетна песен; Мария Чолакова - феята на лавандулата в Карлово за 2021 година; Боян Иванов - музикант и певец, първият гост на предаването „Дибидюс Нюз“ от преди година; Крум Крумов - един млад талант на 14 години от гр. Петрич; Дани Илиева - карловката спечелила, заедно със своя сценичен партньор Емин Ал-Джунейд тазгодишното издание на конкурса "Бургас и морето"; ВГ „Карловойс“ – детската музикална визитка на град Карлово.

Екипът на "Дибидюс Нюс", обичайните заподозрени, които остават: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Концертът се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.


 

Автор: "Карлово Нюз"

Прочетена 607 пъти