Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт03262019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ КАРЛОВСКИТЕ ВОЙВОДИ И ТЕХНИ СЪМИШЛЕНИЦИ САДИХА ФИДАНКИ ПО СЕЛА И ГРАДОВЕ
Вторник, 10 Април 2018 16:48

КАРЛОВСКИТЕ ВОЙВОДИ И ТЕХНИ СЪМИШЛЕНИЦИ САДИХА ФИДАНКИ ПО СЕЛА И ГРАДОВЕ Избрана

Оценете
(3 гласа)

Финализирахме залесителната акция „Зеленото е родолюбие“ за 2018 година, съобщи за ПБ Новинар председателят на ВМРО Карлово и общински съветник Светлозар Янков. В продължение на 3 дни засаждахме дръвчета в различни населени места на община Карлово. Част от дръвчетата осигури местната власт, а повечето от младите фиданки ни подариха от Държавно горско стопанство-Карлово и Държавно горско стопанство-Клисура.

Искам да благодаря още на Цветан Любчев, Илиян Янев, Валентин Николов, Христо Тодоров, Златка Видолова, Боян Николов от карловския квартал Сушица, Мирослав Колев и всички участници в акцията в село Столетово, Стоян Иванов и всички момчета от ВМРО в село Слатина, Дамян Комбов и момчетата от село Дъбене! Горд съм, че Ви познавам! Вие сте достойни българи, каза още Светлозар Янков.

Той подчерта още, че е станало традиция всяка година ВМРО Карлово да предприема различни инициативи за залесяване или почистване на обществени пространства и зелени площи. Янков съобщи още, че приветства инициативата на местната власт, която миналата седмица имаше същата акция.

 

Източник: www.pbnovini.com

Прочетена 555 пъти