Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет12022021

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кметът д-р Емил Кабаиванов се срещна с граждани на кв. Сушица във връзка с недоволството им към изградената приемно-предавателна станция на мобилен оператор
Сряда, 27 Октомври 2021 14:03

Кметът д-р Емил Кабаиванов се срещна с граждани на кв. Сушица във връзка с недоволството им към изградената приемно-предавателна станция на мобилен оператор Избрана

Оценете
(1 глас)
Снимката е илюстративна Снимката е илюстративна
Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов, председателят на Общински съвет Карлово Доньо Тодоров и зам.-кметът Николай Цветков се срещнаха отново с членове на Инициативния комитет от кв. Сушица във връзка с недоволството им към изграждане на приемно-предавателна станция на мобилен оператор в населеното място.
На срещата бяха обсъдени предприетите до този момент от община Карлово действия за преустановяване влизането в експлоатация на станцията. Ръководството на общината информира членовете на Инициативния комитет, че все още няма отговор на изпратеното до ДНСК и МРРБ писмо, в което се настоява изградената приемно-предавателна станция да не влиза в експлоатация.
В резултат на проведените разговори, бе взето решение ако не бъде получен отговор в едномесечен срок, да се изпрати ново, напомнително писмо до Дирекция национален строителен контрол и писмо до МРРБ с искане за среща с министъра. Целта на ръководството на община Карлово е да бъде решен поставения от гражданите на кв. Сушица проблем.
 
 

 

ПРЕСЦЕНТЪР НА 
ОБЩИНА КАРЛОВО
0335/54-598
Прочетена 132 пъти