Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря01292020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кметът на Карлово съдейства за ритмично медицинско обслужване в с. Иганово
Понеделник, 02 Септември 2019 19:03

Кметът на Карлово съдейства за ритмично медицинско обслужване в с. Иганово Избрана

Оценете
(1 глас)

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов оказва съдействие за подновяване ритмичното медицинско обслужване в Иганово, след среща с жители на селото и техен сигнал за преустановени там посещения на лекар. В писмо до д-р Веселина Кръстева – ръководител на груповата медицинска практика в Сопот, която има наето помещение и сключен договор с община Карлово за медицинско обслужване в Иганово, д-р Кабаиванов настоява от тази седмица да има лекар в кабинета в селото.
Кметът на общината разпореди проверки в Иганово, които да установят има ли нарушения при отглеждане на животни в нерегламентирани зони и при водохващане за производствени нужди.
Подмяна на водопровод, асфалтиране, поставяне на пътни ивици на 4 улици и изграждане на многофункционална спортна площадка в селото са заложени през следващите години в програмата на община Карлово, стана ясно на планираната изнесена приемна в Иганово. В проект на Агенция „Пътна инфраструктура”, която ще ремонтира участъка Певците – Карлово, по настояване на кмета на общината е предвидено оформяне на тротоари от двете страни на републиканския път, минаващ през Иганово.
Откритите приемни в населените места от община Карлово, на които присъстват ръководството и специалисти от администрацията, продължават по предварително оповестен график.

 

Източник/ Община Карлово

Прочетена 579 пъти