Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон05272019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов връчи почетна грамота на ТП „ДГС – Карлово“
Понеделник, 10 Септември 2018 18:53

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов връчи почетна грамота на ТП „ДГС – Карлово“ Избрана

Оценете
(2 гласа)

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов посети ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“, за да изрази своята лична благодарност и тази на гражданите от общината към служителите за високия професионализъм и изпълнение на служебните си задължения при поддържане и опазване на горите, овладяване и потушаване на възникнали горски пожари на територията на община Карлово през 2018 година. Инженер Златю Кличев - директор на ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“ запозна кмета със служителите и му благодари за оказаното внимание и изразеното признание за тяхната работа. Той благодари и на всички служби, доброволци и граждани помагали при справяне с опасните ситуации. В знак на признателност д-р Кабаиванов връчи  почетна грамота.

 

От 16.06.2017г. държавните горски и ловни стопанства на област Пловдив, в което е и ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“ притежават сертификат от Министерството на земеделието и храните за продажба на дървесина.

Кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов пожела на всички служите ли от ТП „Държавно горско стопанство – Карлово“ здраве и професионални успехи.

Прочетена 424 пъти