Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кметът на Община Карлово отличи активните младежи-доброволци за 2022 година
Вторник, 03 Януари 2023 21:35

Кметът на Община Карлово отличи активните младежи-доброволци за 2022 година Избрана

Оценете
(1 глас)
По повод Международния ден на доброволеца (5 декември) в края на годината кметът на община Карлово д-р Емил Кабаиванов и заместник-кметът Антон Минев отличиха най-активните младежи-доброволци за 2022.
     През изминалата година доброволците към Младежкия информационен център в Карлово реализираха различни доброволчески инициативи и проекти по темите за спорта в малките населени места, солидарност към уязвими групи, опазване на околната среда, насърчаване здравословния начин на живот и активното младежко гражданско участие. Младежите изпълниха и мини младежки проекти в селата Климент, Войнягово, Клисура, Ведраре, Бегунци и градовете Карлово, Клисура и Калофер с подкрепата на Европейската младежка фондация. Доброволците също така подготвиха и разнесоха преди първия учебен ден пакети с ученически пособия за 120 деца от пострадалите от наводнението в Общината населени места.
    Кметът на Общината връчи грамоти на младежите и им пожела нестихващ младежки ентусиазъм и да изпълнят календара за 2023 с нови младежки проекти и инициативи в полза на местната общност.
 
Източник: karlovo.bg
Прочетена 381 пъти