Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб09222018

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кметът на с. Анево "Вече разполагаме с 100% от бюджета, който ни се полага"
Понеделник, 25 Септември 2017 15:24

Кметът на с. Анево "Вече разполагаме с 100% от бюджета, който ни се полага" Избрана

Оценете
(0 гласа)
Деян Дойнов, кмет на община Сопот: До 2018-та година Анево ще има многофункционална обществена и административна сграда
Добрите неща в Анево тепърва предстои да се случват. Това каза в Анево кметът на Сопот Деян Дойнов. Вече започна работа по преустрояването на бившето училище, посочи той. По думите му идеята е то да се превърне в многофункционална обществена и административна сграда. В нея място могат да намерят клубът на пенсионера, младежки клубове, здравна служба, както и кметството на селото. Всичко това ще бъде факт до края на 2018 година, обеща градоначалникът.
 
Радвам се, че Анево получава това, което заслужава. Вече разполагаме със 100% от бюджета, който ни се полага. Анево се променя и това се вижда от всички. Затова искам да благодаря за разбирането и подкрепата, която получаваме от община Сопот. Така кметът на Анево Николай Николов изказа своята и на жителите на селото благодарност за доброто взаимодействие с ръководството на администрацията в Сопот.
 
В сопотското село в събота се проведе традиционния празник на плодородието, който събра жители и много гости. Празникът уважиха народният представител Веска Ненчева и кметове на населени места от региона. Денят завърши с народни хора и пищна заря.
 
Прочетена 229 пъти