Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря08122020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Кръгла маса на тема: „Млад предприемач“ се проведе вчера в Пловдив
Събота, 07 Декември 2019 00:35

Кръгла маса на тема: „Млад предприемач“ се проведе вчера в Пловдив Избрана

Оценете
(1 глас)

Дом на културата „Борис Христов“ за пореден път бе домакин на събитие на сдружение „Национална асоциация за развитие и подкрепа“, част от проект „Предприемачеството – бъдеще за младите хора”, финансиран по Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта. След кратко представяне на проектните дейности и постигнатите резултати до мoмента, г-жа Нели Караджова – ръководител на проекта, даде думата на г-н Георги Титюков – заместник-кмет по спорт и младежки дейности в Община Пловдив. Специално поканеният основател и организатор на престижния конкурс „Най-добър млад предприемач на град Пловдив“ представи условията за участие и критериите за оценка в 11-то поредно издание на конкурса. Документи вече могат да се подават от заинтересованите младежи в деловодство на Община Пловдив, а крайният срок за представяне на бизнес плановете е 14.02.2020г. 

На събитието присъстваха множество ученици, студенти и учители. Те имаха възможност да зададат своите въпроси директно към г-н Титюков, който даде на всички изчерпателни отговори и ги поощри да се включат в надпреварата за най-добър млад предприемач на града ни. 

Във втората част на мероприятието участниците, вдъхновени от презентираното, разработиха примерни бизнес планове, които представиха пред аудиторията. Една част от присъстващите работиха бърху план за стартиране на Gaming кафене, а останалите представиха възможност за откриване на Социално предприятие.

Следваща кръгла маса по проект „Предприемачеството – бъдеще за младите хора” ще се проведе на 16.12.2019г. от 15:00ч. отново в Дом на културата „Борис Христов“. 

Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта (2016-2020), Министерство на младежта и спорта

Прочетена 640 пъти