Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб09222018

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Млад мъж е задържан за стрелба при масово сбиване в Христо Даново
Вторник, 29 Август 2017 17:48

Млад мъж е задържан за стрелба при масово сбиване в Христо Даново Избрана

Оценете
(0 гласа)
Полицията предотварти разрастването на скандал между две фамилии в карлоското село Христо Даново. Конфликтът между 43 - годишен мъж с други двама на 34 и 28 години станал пред магазин снощи. В спора им скоро се намесили и техни роднини, които започнали дасе замерват с камъни и стъклени бутилки.
 
По време на спора 23-годишен младеж стрелял с незаконно притежавана ловна пушка срещу опонентите си. След подадения сигнал на 112 на мястото веднага били изпратени полицаи от РУ-Карлово, които предотвартили разрастването на масово сбиване. 
В болинцата за прегелди са постъпили 14 души, които получили повърхностни рани в резултата на изстреляните ловни сачми. Медицинска помощ е оказана и на мъж, ударен по главата с камък. По данни на лекарите, никой от пострадалите не е с опасност за живота. 
С протокол за доброволно предаване незаконното оръжие е иззето. 23-годишният младеж е задържан за срок от 24 часа. С разпореждане на Районна прокуратура - Карлово по случая е образувано досъдебно производство, работата продължава разследващ полицай. 
Прочетена 254 пъти