Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет02282020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Младежи от Карлово взеха участие в международния младежки лагер в град Брянск в Русия
Четвъртък, 30 Август 2018 17:57

Младежи от Карлово взеха участие в международния младежки лагер в град Брянск в Русия Избрана

Оценете
(1 глас)

За поредна година 6 младежи и един ръководител, подготвени от Младежи информационен център-Карлово участваха в международния младежки лагер „Радуга“ в побратимения на Карлово град Брянск в Русия.

Заедно с връстниците си от Русия, Литва, Латвия, Беларус и Молдова младежите се забавляваха, играха спортни и щафетни игри и имаха възможност да усетят руското гостоприемство и култура. Те от своя страна представиха забележителностите на България и Карлово, Празника на розата и Празника на лавандулата в Карлово, научиха връстниците на традиционно българско хоро и ги почерпиха със сладко от рози. Виктория Трифонова- втора подгласничка на Царицата на Розата 2018 стана Мис Лагер „Радуга 2018“ и заплени всички с българската красота и чаровната си усмивка.

Младежите бяха приветствани в лагера от кмета на Брянск –Александър Хлиманков, а при завръщането си в Карлово те благодариха на кмета на Карлово Д-р Емил Кабаиванов за възможността да се включат в този международен лагер и да опознаят руската култура.

 

Източник/ МИЦ - Карлово

Прочетена 708 пъти