Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон05272019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Младежи от село Столетово спечелиха проект на община Карлово - „Да се трудим, опазваме и стопанисваме в нашето с. Столетово, общ. Карлово”
Вторник, 21 Август 2018 22:00

Младежи от село Столетово спечелиха проект на община Карлово - „Да се трудим, опазваме и стопанисваме в нашето с. Столетово, общ. Карлово” Избрана

Оценете
(2 гласа)
Неформална група „Младите за Столетово” спечели проект: „Да се трудим, опазваме и стопанисваме в нашето село Столетово, общ. Карлово” по Младежката програма на Община Карлово за 2018.
 
Партньори по проекта: Народно читалище „Христо Ботев 1928г.” - Столетово
 
Инициативата цели осъществяването на ремонтни дейности за подобряване на условията за живот в центъра на село Столетово. Цели се създаване на трайни умения и навици от младите хора на селото. Чрез инициативата ще се стимулираме още младежи, за да се създаде не само интерес към проблематика на нашето съвремие, но и да се осъществят мероприятия и дейности за формирането на дългосрочни поведенчески навици у младото поколение в село Столетово.
Ще обновим и ремонтираме беседката /кьошек/, която съществуваво още от миналото.
Закупуване на косачка за подържане на зелените площи.
С проекта искаме да покажем, че когато има желание у младите хора има и начин, за да постигнем добри резултати.
С този проект освен доброволния труд искаме да покажем, че можем да пазим и стопанисваме, което сме създали с труд и дадем добър пример на повече млади хора.” 
 
Източник/ село Столетово, общ. Карлово 
 
 
Прочетена 739 пъти