Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Чет06132024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ 143-ма заимовци изпратиха вчера в Сопот /ВИДЕО/
Вторник, 14 Май 2024 13:24

143-ма заимовци изпратиха вчера в Сопот /ВИДЕО/ Избрана

Оценете
(1 глас)

Медия

С тържествена церемония вчера ПГ "Ген. Владимир Заимов" Сопот изпрати 143-ма абитуриенти. В унисон с мрачното време беше и тъгата в очите на ученици и учители. Но веселото настроение, усмивките и прекрасните млади хора бързо разсеяха облаците и завладяха цялата гимназия.
Благодарност от името на всички дванадесетокласници към целия екип на училището отправи Десислава Цочева от 12 Д клас.Общинският съвет и Община Сопот в лицето на кмета на общината – Станислав Стоенчев (който е възпитаник на ПГ“Ген.Вл.Заимов“), поздравиха завършващите и техните родители и учители.
 
Поздравление към зрелостниците отправи и директорът на професионалната гимназия Георги Генов, като пожела на всички успехи, мечти и сбъдване.С безброй снимки, смях и подготовка за предстоящите празници за абитуриентите завърши този паметен за най- предпочитаното училище в подбалкана ден.
Скъпи зрелостници, дойде време и Вие да поемете по пътя си. Време бързащо, динамично, различно. Никой не е застрахован от промяна на старите, до болка познати неща. Предстои Ви предизвикателството да скочите направо в дълбокото. Във всеки един от Вас в момента живеят безпокойство, тъга, страх.Но пък имате шанс да изследвате нов начин на живот – различен, но пък пълен с възможности. Винаги завършването на дванадесетокласниците е цветно, шумно, изпълващо всички с усмивки, но и с тъга. Всички Вие поемате по нов път.Но тук, в училище, всеки от Вас имаше своите училищни тревоги, но и своите успехи. Тук вие се научихте да говорите честно, започнахте да цените живота и да живеете със сърцата си. Надяваме се, че всичко, което научихте и през което преминахте, Ви е направило хора и нека бъде пътеводна звезда в правилната посока. Ще ни липсвате – това е сигурно!Но знаем, че сте готови за изпитания, че сте по- силни, по- разумни, по- смели. Вие имате младостта, възможностите, любовта. Бъдете добри и носете със себе си нашата обич, така както ние ще Ви носим в сърцата си.Със сигурност ще се справите!Защото сте „заимовци“, а „заимовец“ е символ на вяра, на успех, на престиж!На добър час!
 
От ръководството на ПГ „Ген. Вл. Заимов“
 
 
Прочетена 153 пъти