Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон05272019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Неформална младежка група „Заедно за село Горни Домлян спечели проект: „Яко място за младежки срещи” по Младежката програма на Община Карлово за 2018г.
Четвъртък, 23 Август 2018 16:39

Неформална младежка група „Заедно за село Горни Домлян спечели проект: „Яко място за младежки срещи” по Младежката програма на Община Карлово за 2018г. Избрана

Оценете
(3 гласа)
Неформална младежка група „Заедно за село Горни Домлян” спечели проект: “Яко място за младежки срещи“ по Младежката програма на Община Карлово за 2018г.
„Якото“ място, което искаме да създадем за младежки срещи е изграждането в центъра на село Горни Домлян, чрез доброволен труд на младежите и спомоществуватели на градинска беседка, където същите да прекарват свободното си време заедно в директно общуване.
Целите на проекта са ни да създедам младежко средище, където младите хора да общуват със свои връстници, да обменят идеи и да намират иновативни решения на проблемите си. Да подобрим жизнената среда в селото и превръщането му в привлекателно място за живот и пълноценното развитие на младежите.
Резултатите, които очакваме след реализиране на дейностите ни е създаването на местна младежка общност, която да може да общува, да се труди и да се забавлява заедно.
 
Източник/ Село Горни Домлян
Прочетена 564 пъти