Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет09292023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Новият Дибидюс (beach) Нюз е тук!
Неделя, 31 Юли 2022 13:42

Новият Дибидюс (beach) Нюз е тук! Избрана

Оценете
(1 глас)

Медия

В сезона на почивките никаква почивка от смеха! Те няма да си позволят този лукс да няма смях в дните ви!

Екипът на „Дибидюс Нюз“ е в крак не само със смеха, но и в крачка с актуалните новини, разбира се. Те не просто следят новините, те създават нови още по-актуални и огледални – обърнати към по-забавната част на живота.

В този брой Мишо не спестява нищо от забавните и актуални новини, независимо, че има реална опасност да ви заболи корем и причината да не е летен вирус, а шоуто „Дибидюс Нюз“.

Маг Касандра се завръща триумфално! Гледайте, за да разберете, какво ново има да каже на зрителите и с какво ще се оправдае, че остави толкова хора да затънат във въпроси и магии без нейната веща помощ.

Кака Сийка си е тук, както винаги, тоест в предаването, но не и в студиото. Този път плажува на река Палакария до нейното любимо село Белчин и е опънала на „плажа“ юрган, защото така иска. Повече за заниманията и бъдещите и проекти може да научите от видеото.

А, какво ще е времето? Носете си шапка с чадърче! Така, ако завали ще ви е сухо, ако пече ще ви е сянка. Подчертаваме, а малко чадърче, не с плажен чадър, защото ще се сдобиете с болки в кръста.

Обичайните заподозрени, които остават, а не разпускат (някои от тях) отпускарски са: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.
 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

 

Прочетена 521 пъти