Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Съб12092023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Община Карлово и „Satnet” откриха зона за безплатен интернет
Четвъртък, 02 Юни 2022 08:35

Община Карлово и „Satnet” откриха зона за безплатен интернет Избрана

Оценете
(4 гласа)

В този технологичен свят, чието развитие понякога изпреваря дори собствените ни мисли и дейности, всички ние се стремим да сме в крак със случващото се навсякъде около нас.

Безспорно е това, че до голяма степен сме зависими от технологиите, от своята онлайн връзка, от онлайн пространството за комуникация и информираност, което ни осигуряват различните платформи.

Кулминационен момент на празника – Международният ден на детето, бе съвместната инициатива на Община Карлово и фирма "Satnet" - откриването на зона за високоскоростен безплатен интернет в парк "Христо Проданов" на ул. „Водопад“.

„Satnet“ са първият и безспорно доказан във времето Интернет доставчик за град Карлово и района. Техни лоялни клиенти са представители на бизнеса,  банки, различни учреждения, фирми и множество домакинства. Високоскоростен Интернет, добро качество и приветливо обслужване.

А, от вчера, от партньорството между тях и община Карлово в тази чудесна инициатива, вече предоставят и свободна зона за безплатен интернет на гражданите.

На откриването на безплатния HOTSPOT в парка думата бе дадена на кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов.

Вокална група „Карловойс“ изпълни вечерта с песни и настроение, а сред гостите на събитието бе и една принцеса в очите на малчуганите - царица роза 2022.

Много балони, усмивки и щастливи лица бележиха събитието. Всички деца получиха подаръци. За всички присъстващи имаше осигурен и безплатен кетъринг, за който се погрижи хотел-ресторант „Алмонд“.

 

Автор: Karlovo-News

 
Прочетена 571 пъти