Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря01292020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Общината подготвя проект по програма на МОН за ремонт на спортна площадка в Христо Даново
Вторник, 03 Септември 2019 20:37

Общината подготвя проект по програма на МОН за ремонт на спортна площадка в Христо Даново Избрана

Оценете
(1 глас)

Община Карлово подготовя проект, с който ще кандидатства по инвестиционната програма на Министерство на образованието и науката за отпускане на средства. Те са необходими за подмяна настилката на спотрната площадка в Основно училище „Генерал Карцов” в с. Христо Даново. Това съобщи заместник-кметът на Карлово Антон Минев по време на планираната открита приемна в селото, в разговор с директора на училището Красимира Димитрова. Съвременната спортна база е важна за приобщаващото образование, а без съдействието на община Карлово въпросът с настилката не може да бъде решен, подчерта директорът.
     Заместник-кметът Минев, секретарят на общината Стефан Стефанов и специалисти от администрацията отговориха на въпросите, поставени от жители на Христо Даново. По време на приемната стана ясно, че ще бъдат изработени табло с карта на улиците в селото и указателни табели към природната забележителност Сувчарско пръскало, а в следващите години в инвестиционната програма на община Карлово е заложен ремонт и поставяне на пътни ивици на още четири улици в Христо Даново.

 

Източник/ Община Карлово

Прочетена 488 пъти