Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет02282020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Общинският съвет прие годишния отчет за изпълнението на Бюджет 2017 на община Карлово
Петък, 31 Август 2018 19:51

Общинският съвет прие годишния отчет за изпълнението на Бюджет 2017 на община Карлово Избрана

Оценете
(2 гласа)
На редовно заседание на Общински съвет – Карлово, което се проведе в зала „Васил Караиванов“, съветниците приеха годишния отчет за изпълнението на Бюджет 2017 на община Карлово, докладван от кмета на общината д-р Емил Кабаиванов. Кметът даде информация за изпълнението на Бюджета на община Карлово, сметките за средства от Европейския съюз и актуализирано разпределение на промените по бюджета за полугодието на 2018 година.
 На сесията единодушно бяха приети и утвърдени мрежата от училища и детски заведение на територията на община Карлово за предстоящата учебна 2018/2019 година и дофинансирането на паралелки в училищата с пълняемост под задължителния минимум. Да се направи уеб страница, която да рекламира забележителностите и туристически маршрути в общината, бе друго решение, което съветниците взеха, с цел развитие и популяризиране на местния туризъм.
Общо 44 точки разгледаха общинските съветници на днешното заседание, решенията за които ще бъдат качени на официалния сайт на община Карлово в законно установения срок.
Прочетена 767 пъти