Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет06222018

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Пламена Кацева от Карлово спечели световната титла „Little Miss Planet 2017”
Събота, 05 Август 2017 00:02

Пламена Кацева от Карлово спечели световната титла „Little Miss Planet 2017” Избрана

Оценете
(1 глас)
В Созопол, в средата на лятото, пристигнаха деца от цял свят, за да представят своите държави в 12-тото издание на международния фестивал Little Miss & Mister Planet 2017. Тази година имаше участници от Бразилия, Южна Африка, Казахстан, Грузия, Украйна, Русия, Татарстан, Естония, Унгария и България. Организатор на форума е Агенция ИНТЕРСАУНД, а Председател на Международното жури – г-жа Ирина Папазова. 
В продължение на една седмица в официалния хотел на фестивала – „Грийн Лайф Резорт Созопол“, дългогодишен партньор на фестивала, участниците имаха богата програма – Вечер на нациите, Интервю с международното жури, Модно шоу, Талант шоу. Децата се срещнаха с Кметското ръководство на Созопол, пътешестваха с корабче в залива и се разходиха в античния град.
Финалният гала спектакъл на режисьора Мартин Желев  преобрази сцената в старинния Созопол на фееричен приказен замък, окъпан в светлини. Началото беше поставено от уникално шоу  „Space magic“ в което  участниците се представиха в дизайнерски костюми на тема „Космос“. Във втори тур децата дефилираха в национални костюми и разказаха за себе си и своите държави. Пред многобройната публика се представиха и най-добрите таланти. Трети тур беше вълшебен – принцове и принцеси в пищни тоалети, вълшебна музика, блясък и красота. Водещи бяха: Мария Махлина – Русия, Евелина Сиразетдинова – Татарстан, Леда Виденова и Йордан Папазов – България. В програмата се включиха с вокални изпълнения Мария Махлина и Дона Недин – Златна медалистка от Арт фестивал New stars 2017. По традиция спектакълът завърши с химна на фестивала, изпълнен от Евелина Сиразетдинова. 
8 годишната Пламена Кацева от Карлово представи България във възрастова група Little. Пламена се изяви с атрактивен латино танц и блестящо сценично поведение в дефилетата . Тя спечели световната титлата Little MissPlanet 2017 в своята възрастова група, и приз за най-красив тоалет. 
Малката Пламена е носителка още на титлите Little Miss Galaxy 2017 и Little Miss Galaxy Fashion Star от международния конкурс, организиран от Агенция „Интерсаунд“ в град Банско и получи  специална покана за участие в международния конкурс Little Model Earth 2018, който ще се проведе през месец март 2018 в Южна Африка.
Източник: Агенция „ИНТЕРСАУНД“
 
ПРЕСЦЕНТЪР НА
ОБЩИНА КАРЛОВО
ТЕЛ: 0335/54 598
Прочетена 547 пъти