Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Вт03262019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Постановката “Списъкът на Дон Жуан” гостува отново в Сопот
Неделя, 15 Април 2018 18:57

Постановката “Списъкът на Дон Жуан” гостува отново в Сопот Избрана

Оценете
(1 глас)

30 април 19ч. 

Народно Читалище “Иван Вазов - 1871” - Сопот 

 

 

Списъкът на Дон Жуан“ е романтична комедия с динамично действие, неочаквани обрати, остроумен диалог и интелигентно чувство за хумор. 

 

 

Спектакълът ще ви срещне с Михаил Билалов – Джаро от култовия сериал „Под прикритие“, с Албена Павлова – Гълъбина от любимия „Столичани в повече“ и с Камен Иванов – шефът на ЦРУ от „Знакът на българина“. Към тях за кратко се присъединява и Момчил Михайлов – от популярния детски сериал „Благуните“. 

Този блестящ актьорски екип ще ви поднесе един фин и естетичен спектакъл, за хора от нашето съвремие, попаднали в извънредно комична ситуация. Ще ви разсмеят, ще ви накарат да се замислите и пак ще ви разсмеят!

Режисурата е на Надя Асенова, а сценографията на Кънчо Касабов - един творчески тандем, със съвременна визия и решения – „Dетектив“ в Театър Българска Армия.

„Списъкът на Дон Жуан“ е пиеса за това към какво се стремим – в личен, в професионален, в житейски план. Това е пиеса и за онзи момент, когато си на път да постигнеш това, което толкова дълго търсиш и изведнъж кристално ясно разбираш, че желаеш нещо друго. И тази яснота ти носи облекчение и щастие. И много смях, разбира се, защото най-добрият начин да анализираме сериозното е през хумора.

Не пропускайте „Списъкът на Дон Жуан”

https://www.facebook.com/events/201670020434701/?ti=icl

 

Прочетена 446 пъти