Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря12062023

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Повелителят на смеха -Шкумбата гостува на “Дибидюс Нюз”
Понеделник, 18 Юли 2022 17:29

Повелителят на смеха -Шкумбата гостува на “Дибидюс Нюз” Избрана

Оценете
(4 гласа)

Медия

Смехът в нашето предаване хваща като морски вирус и "довършва" наред без пощада! Ако ви пари слънцето, ако чакате или не дъжд, ако лежите на плажа или сте н нивата, ако сте на скарата или за риба, пуснете си "Дибидюс Нюз". 

В този брой ни гостува човекът, който каза, че ако земята е лудницата на Вселената, то тук е изолаторът - Димитър Туджаров-Шкумбата. Човекът, който носи със себе си цяла колекция от смях - тих, бурен, спокоен, необуздан, всякакъв! Човекът, който дойде в "Дибидюс Нюз", за да се посмеем и да разсмеем вас.

Мишо и кака Сийка не ги коментираме, те отново са в своя вихър - навсякъде и никъде, в новините и извън тях, сбъркани, объркани, побъркани, ама пък нашите си образи.

 
 
Обичайните заподозрени, които остават, а не разпускат отпускарски са: Мишо Паничерски, Зоя Станкова, Костадин Атанасов и Христо Дановски.

 

Предаването се излъчва със съдействието на „SatNet” – Вашият Интернет доставчик и с медийната подкрепа на „Karlowo-news” – информационният сайт на Карлово и региона.
 

Екипът на „Дибидюс Нюз“ Ви кани да харесате, както Facebook страницата, така и YouTube канала им! Всяко „вдигнато палче“ за тях е още една усмивка в колекцията на предаването!

Прочетена 595 пъти