Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Нед05262019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Ще бъдат отпуснати средства за инвестиционни проекти за изграждане на мостови съображения над реките Мъртвица с.Дъбене и Неволя гр.Баня
Понеделник, 30 Юли 2018 16:21

Ще бъдат отпуснати средства за инвестиционни проекти за изграждане на мостови съображения над реките Мъртвица с.Дъбене и Неволя гр.Баня Избрана

Оценете
(1 глас)

На 26.07.2018г. /четвъртък/ в зала „Васил Караиванов“ на община Карлово, се проведе редовно заседание на Общински съвет – Карлово. В началото, с едноминутно мълчание, съветниците и присъстващите в залата почетоха паметта на началник отдел „Местни данъци и такси“ в общината Карлово Илиан Станоев. Всички ще запомним Илиан Станоев, като добър приятел и колега, безупречен професионалист, който притежаваше неподражаем характер. Отиде си един голям Човек! Поклон пред неговата памет!

    На редовната сесия, общинските съветници приеха предложението на кмета на общината д-р Емил Кабаиванов да бъдат направени промени в разчета на капиталовите разходи за 2018 г., с което да бъдат осигурени средства за изготвяне на инвестиционни проекти за: „Изграждане на мостово съоръжение на р. Мъртвица в с. Дъбене“ и „Изграждане на мостово съоръжение и укрепване на бреговете на р. Неволя в гр. Баня“, община Карлово.

   Общинските съветници разгледаха общо 36 точки от дневния ред решенията, за които ще бъдат качени на официалния сайт на община Карлово в законно установения срок.

 

 

Прочетена 793 пъти