Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон07152024

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Сопот подпомага младата тенесистка Ева Николова
Четвъртък, 23 Март 2023 21:31

Сопот подпомага младата тенесистка Ева Николова Избрана

Оценете
(1 глас)
Линк към видеото във Фейсбук страницата на Община Сопотhttps://www.facebook.com/watch?v=1271529606782980

По предложение на кмета на община Сопот – Деян Дойнов в Спортния календар на общината за 2023 година е гласувана сумата от 12 000 лв. за подготовка и участия в състезания на петнадесет годишната сопотска тенисистка – Ева Николова.
В своето изказване подчерта, че да се управлява една община, както и всяка друга стопанска единица се изисква много-добро планиране, както на приходите, така и на разходите. Напомни, че благодарение на правилната политика в приходната част на бюджета, община Сопот може да си позволи подпомагане, както на социални и инфраструктурни дейности, така да бъде балансиран и спортния календар.
Дойнов каза, че 1 лев инвестиран днес в спорта са спестени 10 лева в здравеопазването в утрешния ден.
Дойнов изрази своето възхищение от издръжливостта, търпението и волята на младата тенисистка, която радва околните със своите победи и постижения, както в избрания от нея спорт, така и в избраното от нея училище.
Пожела и нови постижения на престижни състезания, както и да продължи да жъне успехи в училище, настоящата година да бъде по-успешна от изминалата и да продължи да поддържа спортния си дух несломим.
Ева Николова от своя страна благодари на община Сопот в лицето на кмета Деян Дойнов за подкрепата и обеща да бъде отдадена, и да има добри постижения в двете избрани от нея поприща – спорта и образованието, като и че ще продължи да прославя достойно себе си, сопотския си род и родния си Сопот.
Прочетена 584 пъти