Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пон05272019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Спортен клуб „Триатлет” се завърна с три отличия от Балканското първенство в Македония
Сряда, 19 Септември 2018 15:46

Спортен клуб „Триатлет” се завърна с три отличия от Балканското първенство в Македония

Оценете
(1 глас)

Кмет на община Карлово Д-р Емил Кабаиванов поздрави лично медалистите от Спортен клуб „Триатлет”, които се завърнаха с три отличия от Балканското първенство в Македония. Той им подари сребърна значка с лика на Васил Левски, пожела им здраве, късмет и спортен устрем, за да достигнат още по високи върхове в спорта и прославят община Карлово.

Клубът участва с 11 състезатели, които се представиха отлично и се бориха до финала за по-добро място в класирането.

София Петрова завоюва златен медал и стана Балканска шампионка. Тя е ученичка в 6-ти клас в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” Карлово. Тренира от 2 години в клуб „Триатлет”.

Бронзови медали завоюваха :

- при момичетата Вяра Янчева, ученичка в 6-ти клас на СУ „Иван Вазов” Сопот, тренира в клуба от 6 години;  

- при момчетата Теодор Танев ученик от 6-ти клас в СУ „Васил Левски” Карлово. Теодор е потомък на Васил Левски и тренира в клуба от 3 години.

Спортен клуб „Триатлет” е сред водещите клубове в България и имат амбицията да продължат с добрите  класирания на държавни, балкански и европейски състезания. Ръководител на Спортен клуб „Триатлет” Карлово от 2005 година е Иван Попов. Той е завършил НСА „Васил Левски” София.

 

 

Пресцентър

Община Карлово

0335/ 54 598

Прочетена 399 пъти