Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет06222018

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ СУ „Васил Левски“ – гр. Карлово спечели финансиране по програма „Еразъм +“
Петък, 28 Юли 2017 15:58

СУ „Васил Левски“ – гр. Карлово спечели финансиране по програма „Еразъм +“ Избрана

Оценете
(1 глас)
СУ „Васил Левски“ – гр. Карлово спечели финансиране по програма „Еразъм +“, ключова дейност 1 „Образователна мобилност за граждани“, сектор „Училищно образование“ и сектор „Образование за възрастни“ – 2017 г. с проект на тема „Креативна класна стая - използване на аудио-визуални средства и социални медии“.  Това е пореден успех на училището при кандидатстване по образователни програми на Европейския съюз, след като по програма „Коменски“ в квалификационни курсове вече участваха нялкоко учители по английски език - госпожа Павлинка Стефанова през 2012 г. (Великобритания) и 2014 г. (Малта), госпожа Богдана Калъчева през 2014 г. (Великобритания) и госпожа Недялка Четинова през 2013 г. (Великобритания). 
В рамките на новоспечеления проект 6 учители от училището (4 учители по английски език и 2 учители по информатика и информационни технологии) ще вземат участие в квалификационен курс за образователни специалисти, които се интересуват от продуктивното и мотивиращо използване на аудио-визуални средства и социални медии в учебния процес. Обучението ще се проведе във Флоренция, Италия през месец август 2017 г.
След завръщането си от Италия участниците ще направят серия от видео уроци, открити уроци, ще организират информационна среща и ще публикуват съобщения в местните медии, за да споделят наученото с ученици и колеги от Пловдивска област и община Карлово.
 
Богдана Калъчева
Прочетена 397 пъти