Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Сря07152020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Талантите от ВГ „Карловойс“ отново с престижни отличия от международен музикален фестивал
Понеделник, 10 Юни 2019 13:01

Талантите от ВГ „Карловойс“ отново с престижни отличия от международен музикален фестивал Избрана

Оценете
(2 гласа)
С много хубави емоции и с отличия се завръщат талантливите ни деца от ХІХ Международен фестивал на детско- юношеската забавна песен „Изгряват звезди“ в град Петрич. В този град наистина изгряха много звезди през последните два-три дена и ние с радост ще ви представим нашите:
Дани Илиева е с Втора награда в своята възрастова група. Сред най-малките ни солисти , с Трето място е отличена Мария Кабакова в първа възрастова група. Сиана Каканашева получи Специалната награда на „Авалон”, а със Специална награда и плакет на организаторите- Фондация „Изгряват звезди” бе отличена Вяра Василева на 10 години.
Освен на сцената и музиката, успяхме заедно да се насладим на красивата природа и забележителностите на този край. Посетихме Мелник и Рупите, запечатахме хубави моменти в снимки и си обещахме, че догодина ще се върнем с радост пак на юбилейното двадесето издание на фестивала. Благодарим на организаторите за споделената радост на децата от общуването с музиката!
 
Източник и снимки/ Музикална школа „Карловойс“ с ръководител Анита Илиева 
Прочетена 1014 пъти