Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Нед01202019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ ТРИМА МЛАДЕЖИ ОТ КАРЛОВО СА СРЕД 20-ТЕ ОТЛИЧЕНИ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С НАГРАДАТА ЗА ДОБЛЕСТ И БЛАГОРОДСТВО
Вторник, 12 Юни 2018 10:31

ТРИМА МЛАДЕЖИ ОТ КАРЛОВО СА СРЕД 20-ТЕ ОТЛИЧЕНИ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С НАГРАДАТА ЗА ДОБЛЕСТ И БЛАГОРОДСТВО Избрана

Оценете
(1 глас)
Доброволките към Младежки информационен център-Карлово, Денислава Колева и Катерина Димитрова, и Галя Шатова от ЦНСТ-Карлово са сред 20-те младежи от цяла България, отличени с наградата за доблест и благородство.
Наградата е учредена през 2017 г., за да отличи по специален начин благородството, сътворено от деца и млади хора и за да подчертае доблестта, която младите хора в България носят и разпространяват.
Учредители на наградата са 3 юридически лица, 3 физически лица и 1 държавна администрация: Фондация „Фехтовална Академия Васил Етрополски“, Малтийски Орден – България, Фондация „Българска памет – братя Диневи, Офелия Кънева, Янко Кръндаров, Васил Етрополски и Държавна Агенция за закрила на детето.
Тази година наградата се връчва за първи път под патронажа на цар Симеон Сакскобургготски. На 11 юни 2018г. на официална церемония в резиденция "Врана" в София 20 младежи получиха признание за своя принос към обществото, за това, че се включват в добри дела и инициативи за общото благо.
Медиен партньор на наградата е Нова телевизия.Повече за събитието и номинациите на младежите на страницата на МИЦ-Карлово:
 
 
Прочетена 619 пъти