Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет06222018

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Увеличават се дупките по пътищата в карловско
Вторник, 08 Август 2017 23:39

Увеличават се дупките по пътищата в карловско Избрана

Оценете
(1 глас)
Състоянието на междуселищната пътна мрежа в община Карлово продължава да се влошава и това започва да се отразява негативно върху нервите на водачите.
Зачестяват и сигналите до нашата медия.
Изнервени читатели ежедневно ни изпращат снимки от различни места в общината, с надеждата да станат достояние на общинската управа и да се вземат мерки по възстановяването на асфалтовата настилка.
Поредният сигнал касае пътищата от южната дъга на общината.
Ето какво ни написа Християн Митов:
 
Здравейте. Това са дупки на пътя между гр. Баня и с. Войнягово. Дупки дълбоки около 10 см. ЗА МЕН ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО,А ЗА ВАС? В с. Дъбене по главната улица е същото, да не говорим за малките улички, в с. Московец също. Кметовете на тези села друга работа ли вършат?  Не мисля,че нямат 10 лв. за две торби цимент. За една седмица в района си изпочупих колата и съм сигурен че не съм само аз. Искам чрез вашата публичност на медията ако може да накараме хората които трябва да си свършат работата да спрат да наглеят и ламтят за пари. От гр. Баня до с. Анево през селата Войнягово, Климент, Каравелово, Богдан и Московец има огромни ями на пътя. Включително в и около с. Дъбене. Сложете ми ако искате името, публикувайте нещо ако сте независима медия за да разберат тези, които не си вършат работата. 
ГОЛЕМИ ЕВРО ИЗИСКВАНИЯ, ВИНЕТКИ, ЗАСТРАХОВКИ А НАСРЕЩА ЯМИ НА ГЛАВНИ ПЪТИЩА. Скандално!

Основен ремонт и рехабилитация на пътя Карлово-Дъбене-Войнягово-Климент ще има. Причината за забавянето на реконструкцията не е в местната власт. Проектът е спечелен, парите са одобрени, скоро изпълнението ще започне. Това обяви в интервю за Карлово ТВ кметът на общината д-р Емил Кабаиванов.

Снимки: Християн Митов
В публикацията е използван материал от сайта KARLOVO.TV

 
Прочетена 1030 пъти