Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Пет02282020

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Военният духов оркестър поздрави служителите от общинска администрация Карлово по повод Празника на българската община
Петък, 12 Октомври 2018 17:47

Военният духов оркестър поздрави служителите от общинска администрация Карлово по повод Празника на българската община Избрана

Оценете
(1 глас)
 
Военният духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада поздрави служителите на общинска администрация по повод Деня на българската община. Поздравление към всички работещи в администрацията на община Карлово изказа кметът д-р Емил Кабаиванов. Той благодари за добрите резултати постигнати до момента и пожела още по-усърдна работа в интерес на гражданите и обществото. „Бъдете здрави, да бъде благополучно времето за вас и вашите семейства и за всички граждани на община Карлово“.
 
 Поздравителен адрес до кмета на общината и служителите от администрацията по повод празника изпрати командирът на 61-ва Стрямска механизирана бригада бригаден генерал Пламен Йорданов.
 
На 12.10.1882 г. в Държавен вестник е публикуван първият „Закон за общините и градското управление“, който регламентира устройството и дейността на местните органи на държавната власт в Княжество България. През1998 година делегатите на общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България, водени от желанието си да се създаде традиция, която да свързва миналото, настоящето и бъдещето на местното самоуправление, определят 12 октомври за Празник на българската община.
 Благодарим на музикантите от военния духов оркестър за прекрасните изпълнения, които допринесоха за празничното настроение на всички служители.
 
Източник/ Община Карлово
Прочетена 553 пъти