Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Нед01202019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Волейболен турнир „Да на спорта – не на агресията“
Понеделник, 14 Май 2018 12:02

Волейболен турнир „Да на спорта – не на агресията“ Избрана

Оценете
(2 гласа)
На 12 май 2018 г. в спортната зала на ПГ „Братя Евлогий и Христо Георгиеви” – гр. Карлово се проведе турнир по волейбол за момчета до 15 години под надслов „Да на спорта – не на агресията”. 
   Турнирът бе организиран от МКБППМН гр. Карлово, със съдействието на МКБППМН гр. Сопот и уважен от МКБППМН гр. Панагюрище. 
     Участваха отборите на: ВК „Левски” Карлово; ВК „Металик” Сопот и ВК ”Пан волей” Панагюрище. 
 
   Г-н Антон Минев – Заместник–кмет на Община Карлово и Председател на МКБППМН откри турнира и пожела на младите спортисти успех. Секретарят на МКБППМН – Панагюрище – г- жа Мария Калпакова и на МКБППМН – Сопот – г-н Йордан Кънчев бяха гости на турнира, за да подкрепят своите отбори. 
   
 
 
След много оспорвани и емоционални срещи, в крайното класиране първо място зае отборът на ВК „Левски” Карлово, следван от отборите на ВК „Металик” Сопот и ВК „Пан волей” Панагюрище. 
    Г- жа Нели Минчева – Секретар на МКБППМН – Карлово връчи купи на участващите отбори и индивидуални награди за най-изявилите се състезатели от всеки тим. 
     Всеки участник получи подарък от МКБППМН (тениски и рекламни материали). 
     МКБППМН – Карлово благодари на г-н Йордан Димов – обществен възпитател към комисията за съдействието и организирането на турнира.
 
Източник: МКБППМН гр. Карлово
Прочетена 308 пъти