Karlovo-News.com

Информационният сайт за Карлово и региона

Нед05262019

Last update

Back Вие сте тук:Начало РЕГИОНАЛНИ Златна значка с образа на Васил Левски за Теменужка Цанкова
Понеделник, 12 Ноември 2018 16:56

Златна значка с образа на Васил Левски за Теменужка Цанкова Избрана

Оценете
(1 глас)
     НЧ „Просвета – 1925 г.” гр. Мездра изнесе тържествен концерт посветен на Теменужка Цанцова – един от основателите и хореограф на танцовия състав в гр. Мездра, дългогодишна общественичка и активна деятелка в гр. Карлово. В препълнената зала на НЧ „Васил Левски – 1861 г.” танцьорите и певците от гр. Мездра поздравиха своята съгражданка по повод рождения ѝ ден, а председателят на НЧ „Просвета – 1925 г.” я удостои с най-високото отличие на община Мездра – Почетен знак.
 
    Заместник-кметът на община Карлово Антон Минев връчи, от името на кмета на община Карлово, златна значка с образа на Васил Левски и поздравителен адрес, с благодарност към Теменужка Цанкова. Въодушевен от прекрасния спектакъл, който самодейците от Мездра изнесоха, заместник-кметът ги покани да гостуват в Карлово на Празника на розата през 2019 година.
 
Теменужка Цанкова отправи специални благодрности към кмета д-р Емил Кабаиванов за подрепата и съдействието които получава в негово лице и цялото ръководство на община Карлово при реализиране на този концерт и за всички нейни инициативи, като ръководител на клуба на диабетиците в града. 
Десетки приятели, близки и гости поздравиха Теменужка Цанкова за рождения ѝ ден и ѝ пожелаха дълголетие и все така силно присъствие в културния живот на двата града.
 
Пресцентър Община Карлово 
Прочетена 355 пъти